Süper Amatör Lig’i şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Kilimli Belediyespor'da yeni Teknik Direktör Mustafa Göktaş, Bölgesel Amatör Lig olmak üzere transferler ve Zonguldak Kömürspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Göktaş,  “Yeni sezonun ne zaman başlayacağını bilmiyoruz. Ligler oynanır mı oynanmaz mı konusunda şuanda bir bilgi yok. Anlaştığımız oyuncularda ligin başlaması için sabırsızlar" ifadesine yer verdi. Göktaş ayrıca Zonguldak Kömürspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

FEDERASYONUN VERECEĞİ KARARI BEKLİYORUZ...
Göktaş, “Ciddi çalışmalar yapıyoruz ama nihai bir karar yok hâlâ. Tabi biz yine de transferlerimizi yapıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Bakacağımız oyuncular da var. Biz sadece Federasyon’un vereceği kararı bekliyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık. Oyuncularda sabırsızlanıyor. Net bir karar yok. Belirsizlik var. Bu belirsizliğin bir an evvel kalkmasını bekliyoruz. Bu belirsizlik kalktıktan sonra da Kilimli Belediyespor hedeflerini yerine getirmek istiyoruz.” dedi.

BİRÇOK OYUNCU İLE ANLAŞTIK
Göktaş, “Şuana kadar anlaştığımız oyuncusu sayısı, gençlerde dâhil olmak üzere 24.  Ama daha bakacağımız genç oyuncularımızda var. Oyuncu konusunda sıkıntımız yok. 30 kişilik bir kadromuz var.” şeklinde konuştu.

BAŞKA ZONGULDAKSPOR YOK.
Mustafa Göktaş, uzun süre hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak yer aldığı Zonguldak Kömürspor ile ilgili ise; “Uzun yıllardan beri ben burada top oynadım, hocalık yaptım. İki haftadır takım bir çıkış içerisinde. İnanılmazı başarmak gibi bir şey. 15 gün önce toplanmış, birbiriyle hiç oynamamış futbolcuları, tesisi olmadan, kalacak yeri olmadan bir araya getirmesi zor. Biz bunların aynısını yaşadık. Zonguldak zor bir takım. Bizim zamanımızda da öyleydi. Ama bu zorlukları aşabilecek kapasiteye sahipti. Şehrin vermiş olduğu ilgisizlik Zonguldakspor’u maddi açıdan bu duruma düşürmüştür. İnşallah şehrin ileri gelenleri, firmalar, şirketler, siyasiler, özel sektör destek olur. Zonguldakspor 1 tane. Zonguldakspor’un daha iyi yerlerde ve daha iyi şartlarda olması lazım . Yeni sezonda Zonguldak Kömürspor’a başarılar diliyorum. Ligi en iyi yerlerde bitireceklerini umuyorum. İzleme fırsatı bulamadım. 15 günlük takımla 2 haftada 4 puan alabilmek kolay bir iş değil. Çocuklara destek olunması gerek. Onlar buraya hem para kazanmaya hem de şehri yukarı taşımaya geldiler.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim