Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yönetimi, 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu ilçesinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden  263 maden şehidine vefa formasının satışı başladı.  Yönetim taraftarlar için madenci formasını 100 TL’den satışa sunarken, oldukça yoğun talep olduğunu da belirtti. 

MADENCİ FORMAMIZIN TANIDIMINI YAPACAĞIZ

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, “3 MART 1992 tarihinde Kozlu ilçemizde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimize vefa formamız taraftar için satışa sunduk. Madenci formalarımız kısa sürede satışa sunmamıza rağmen il ve Avrupa’nın her bir yerinden şuanda yoğun bir talep var.  Birçok il ve Avrupa’ya ilk sipariş olan madenci formalarımızı Kargo ile gönderdik. Özellikle madenci formalarımızı isteyen taraftarlarımızın şahsıma 05365026767 numaradan, ya da A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir’e sosyal medyadan ulaşmak kaydıyla taleplerini iletebilirler. Formalar için hafta içi tanıtım toplantısı yapılacak olup ayrıca ulusal spor programlarına da yayınlanmak amacıyla bir klip hazırlığı yapılmaktadır’ ’ifadelerine yer verdi.

HELAL OLSUN SANA TOPÇU

Zonguldak Kömürspor sevdalısı olan ve her bir kampanya da Zonguldak Kömürspor’a destek veren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş  (ERDEMİR) de çalışan Fatih Topçu, 263 maden şehitlerimize vefa forması alarak destek oldu.  Topçu, 100 TL’den satışa sunulan madenci formasına 1000 TL vererek hem örnek oldu hem de helal olsun dedirtti.