Misli. com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2.lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor’un 20 yaşındaki stoperi 1.90 boyundaki Muhammet Yeşil ve yine   2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mamak FK’dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 1.87 boyundaki Rıdvan Bingöl’ü dün renklerine katmıştı. 
Her iki oyuncu Kırmızı lacivertli takımın  Fener Sentetik Saha’da yaptığı idmanda yer aldı. Muhammet Yeşil, Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile idmanı izlerken, Rıdvan Bingöl ise yeni takımı ile çalışmalara devam etti.

 

"BÜYÜK CAMİAYA GELDİM" 
Zonguldak Kömürspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten yeni transfer Rıdvan Bingöl, “Büyük bir camiaya geldim. Hedeflerimizi de biliyorum. Alt sıralardan orta sıralara doğru yükselmemiz gerekiyor. Bu hafta iyi bir galibiyetle çıkışımızı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi. 

 

"BU TAKIMDA KALIP OYNAMAK İSTİYORUM" 
Kamp dönemini bireysel çalışmaları ile geçirdiğini ifade eden Bingöl, “Hazır gibiyim. Taraftarlarımız da beni hoş karşıladılar. Bu takımda kalıp, oynamak istiyorum. Zonguldak Kömürspor ile ilgili hedefim ise, bu sene zor olur ama seneye kaldığımız takdirde her şeyin daha iyi olması ve üst sıralarda tamamlamak. Yarım sezonluk sözleşme imzaladık ama 1-2 sezon daha burada kalmak istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim