Beycuma’da ilkez Kurban Bayramı’na özel futbol turnuvası düzenlendi. 

Zihni Köktürk’ün organizatörlüğünde başlatılan ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nun da  maddi manevi desteği ile gerçekleştirilen Kurban Bayramı Özel Futbol Turnuvasında dün 6 takımın katılımı ile başladı. 

Turnuvanın açılış maçında Beycuma Birlikspor ile Ayvatlar karşılaştı. Bu açılış maçını ise Mücahit Karakut, Ulaş Eliçora ve Abdelsalam Salem yönetti. Maçın başlama vuruşunu ise Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu yaptı. Ayvatlarspor  üstün oynadığı maçta Beycuma Birlikspor'u 6-2 mağlup etti. 

Günün ikinci maçında ise Korucuspor ile Karapınarspor karşılaştı. Hakan Aydın, Ulaş Eriçora ve Abdelsalem Salem’in yönetti maçın 90 dakikası büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın 82 ve 90+3’üncü dakikalarında Korucukspor attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Günün üçüncü ve son maçında ise Çayköyspor ile Karaderispor karşılaştı. Mücahit Karakurt Abdelsalam Salem ve Ulaş Eliçora hakem üçlüsünün yönettiği maçı Karaderespor 4-1 kazanmayı bildi. 

Kurban Bayramı Özel Futbol Turnuvasını düzenleyerek futbolseverlere futbol şöleni yaşatan, dostluk, birlik ve beraberliği sağlayan  Zihni Köktürk ve turnuvaya maddi manevi destek olan Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’na turnuya katılan takımlar ve taraftarlara teşekkür etti.

Kurban Bayramı Özel Futbol Turnuvası bugün oynanacak olan maçlarla devam edecek.

Editör: TE Bilişim