Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Devrek Belediyespor,  yeni sezon öncesinde iç transferde  tecrübeli önlibero ve orta sahada da oynayabilen Kadir Bekmezci ile geçtiğimiz günlerde prensiple anlaşmıştı.
Geçen sezon Devrek Belediyespor forması giyen ve tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kadir Bekmezci, imza için Belçika'dan Devrek’e geldi. 
Devrek'a gelir gelmez  Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Karagülle ile bir araya gelen Bekmezci, kendisini 1 yıllığına yeniden kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
1.80 boyundaki Tecrübeli futbolcu Kadir Bekmezci, kariyerinde Boluspor, Elazığspor, Antalyaspor, Sivasspor, Hacettepe Spor, KFC Verbroedering Geel, KAS Eupen, Heusden-Zolder ve Standard U19 ve Devrek Belediyespor'da forma giydi. 
Türkiye Süper Liginde 253, 1.Liginde 70, Türkiye Kupasında 49, 2.Lig Kırmızı Grubunda 47, Proximus Liginde 21, Süper Final Avrupa Liginde 6 ve Avrupa Ligi Elemelerinde 2 kez performans sergileyen başarılı oyuncu Kadir Bekmezci tam bir tecrübe abidesi. 
Öte yandan Kadir Pekmezci kariyerinde 449 maçta forma giyerken, 33.706 dakika süre aldı ve 16 gole imza attı.

Editör: TE Bilişim