TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yöneticiler, yeni sezon öncesinde kulübü ayakta tutma adına VİP Koltuk, Kombine bilet ve reklam panoları satışları adına destek ziyaretlerini sürdürüyor.  

Bu kapsamda Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Milletvekillerine ve siyasilere seslenerek kulübe destek yönünde çağrıda bulunmuştu. 

Bu çağrının ardından Zonguldaklı Milletvekillerin ve siyasilerin destek olması beklenirken, Kulüp Başkanı Sabit Danış’ın çağrısına Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili olan İbrahim Enes’ten duydu.  

Milletvekili İbrahim Enes, Sabit Danış ile bir araya gelerek Zonguldak Kömürspor’un VİP Koltuk ve Kombine alarak kulübe destek oldu.  
Zonguldak Kömürspor tarihinde ilk kez yabancı bir ülkenin Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili olan İbrahim Enes  Zonguldak Kömürspor’a böyle bir destekte bulundu.

Milletvekili İbrahim Enes’in Zonguldak Kömürspor’a yaptığı bu jest Zonguldaklıları gururlandırırken, Zonguldaklılar Milletvekillerine seslenerek Kömürspor’a Milletvekili İbrahim Enes gibi desteğe davet ettiler.  

Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili olan İbrahim Enes’in kulübe destek olduğunu belirten Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk,“Sabit Danış başkanımızın milletvekillerine kombine desteği çağrısı Makedonya’dan karşılık buldu. Makedonya Türk Hareket partisi Genel Başkanı ve Milletvekili İbrahim Enes toplu olarak kombine ve VİP bilet alarak kulübümüze destek olmuştur. Kendisine kulübümüz ve şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi