Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Mesut Özil formalarını ve Fenerbahçe ürünlerinin satışı için İlçeye gelen Fenerium TIR’ına izin vermedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübüne ait lisanslı ürünlerinin satıldığı gezici Fenerium TIR'ı Zonguldak’ın Devrek İlçesine gelmesine rağmen, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt tarafından satışına izin verilmediği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin Dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil’in memleketi Devrek’te spor tesisi yaptırmasına hatta Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un da koyu Fenerbahçeli ve Fenerbahçe Kongre Üyesi olmasına rağmen Fenerium TIR'ına satışına izin vermemesi kafalarda soru işareti bıraktı. 

Fenerium TIR yetkilisi İlker Murat yaptığı açıklamada izin için ısrar ettiklerini ancak izin verilmemesine de şaşırdıklarını belirterek, ‘’Açıkçası çok şaşırdık ve hiç beklemiyorduk. Çaycuma sonrasında Devrek’e gitmek istedik. Devrek Belediye Başkanı bize izin vermedi. İzin konusunda biraz ısrar ettik, hiç olmazsa bir gün durmak istedik ancak onunda mümkün olmadığını belirttiler. Ne yaptıysak ne ettiysek Devrek’te olamadık. Bizde Kozlu ilçesine gelerek satışımızı sürdürüyoruz” dedi.