Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çiğdemlispor’da Kulüp Başkanı İzzet Can, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran başkan Can şu ifadelere verdi; "Çiğdemlispor Kulüp Yönetimine ve Değerli Üyelerine,Öncelikle her birinize en derin saygılarımı sunuyorum. Yaklaşık dört yıl süresince büyük bir gurur ve şevkle sürdürdüğüm Çiğdemlispor Kulübü Başkanlığı görevimden, geride bıraktığım bir Birinci Amatör Şampiyonluğu, iki yıl süren Süper Amatör Lig mücadelesi ve üçüncü sezonda kazanılan oynama hakkı gibi başarılarla dolu bir geçmişle, artık ayrılıyorum.

Bu süre zarfında, hem maddi hem de manevi olarak bir yorgunluk hissetmeye başladım ve şimdi kendime ve aileme daha fazla zaman ayırmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu kararı alırken, yanımda yer alan yönetim kurulu arkadaşlarıma, değerli hocalarımıza ve sadık taraftarlarımıza minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bütün spor camiasına olan saygı ve şükranlarımı sunar, herkese teşekkür ederim.

Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!

Sevgili Çiğdemlispor camiası, şu an itibariyle çok sevdiğim kulübümüzün yönetim kurulu başkanlığından, yorgunluktan dolayı istifa ettiğimi sizlere bildiriyorum. Kulübümüzün gelecekteki başarılarını diler, yolunuzun her daim açık olmasını temenni ederim. Unutmayın ki, her zaman yanınızda olacağım. Hep birlikte iyi olalım, birlik olalım.
Saygılarımla."dedi

Editör: U. G.