Resmi temaslar için Almanya’da bulunan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Almanya’da çeşitli liglerde mücadele eden ve bünyesinde birçok genç sporcu bulundurarak Türk gencine spor yapma imkanı sunan Herne Fırtına Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Ziyarette  Herne Fırtına Spor Kulübü yöneticileri ile bir araya gelerek takımla ilgili bilgi alan Başkan Bozkurt, ardından ise genç futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi. 

Ayrıca Herne Fırtına Spor Kulübü yöneticileri ziyaretten dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür ederken, forma, atkı ve plaket  taktik ettiler. 

Herne Fırtına Spor Kulübü yöneticileri ilgi ve alakası nedeniyle teşekkür eden Devrek Belediye  Başkanı Çetin  Bozkurt, “Spor, barış ve kardeşliğin arttığı, insanların sağlıklı yaşamasına yardımcı olduğu en büyük faaliyetlerindendir. Sağlığımıza olan etkisinin yanı sıra birleştirici özelliğini de doğru kullanmalıyız.

Gençlerimizi de sportif alanlara yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak zorundayız. Burada da gördüm ki Fırtına Spor Kulübü yöneticileri de bu alanda oldukça başarılı çalışmalar yapıyorlar, kendilerini kutluyorum. Misafirperverlikleri için de teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim