Zonguldak Trabzonspor Taraftar Topluluğu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.  
Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk coşkusu yaşamaya hazırlanan Trabzonsporlu taraftarlar merakla sezonun bitmesini bekliyor.  
Ligde oynadığı 32 maçta topladığı 72  puanla en yakın rakibi Fenerbahçe’ye 13 puan fark atarak şampiyonluğa adım adım ilerleyen Trabzonspor, Zonguldak'ta da bulunan  yüzlerce Trabzonspor taraftarı şampiyonluk coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı.

38 yıldır takımlarının şampiyon olmasını hasretle bekleyen Trabzonluların hasretinin bitmesine sayılı günler kaldı. 
Zonguldaklı Trabzonlu taraftarlar şehir merkezinin hemen hemen her yerine Trabzonspor bayrakları ile asarak takımlarına da destek verdi.
Zonguldaklı Trabzonlu taraftarlar ligin bitmesini 6 hafta kala 38 yıllık şampiyonluk özleminin sevincini  şimdiden yaşamaya başladı.
Öte yandan Zonguldak Trabzonspor Taraftarları  Meftun Gülay, Hasan Gülay, Hüseyin  Gülay ve Meriç Kubalas, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve meclis üyelerini ziyarette bulundular. 
Ziyarette Zonguldak Trabzonspor Taraftar Topluluğu, Başkan Alan’a Zonguldak’a Trabzonspor bayrakları astırmasına izin vermesi nedeniyle Trabzonspor plaketi ve bayrak hediye ederek teşekkür ettiler.   
Başkan  Alan ise Zonguldak Trabzonspor Taraftar Topluluğu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.  
 

Editör: TE Bilişim