Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Misli.com 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da dün yapılan kongre sonrasında tek liste ile Başkan seçilen Mehmet Salih Demir ve yönetimi tebrik ederken, Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olduğunu belirtti. 
Ayrıca Başkan Alan, 8 yıldır Zonguldak Kömürspor’da başarıyla başkanlık yapan ve bu süreçte takıma 2 şampiyonluk yaşatarak amatör kümeden 2.Lig’e kadar çıkarma başarısı gösteren Süleyman Caner’e de emeklerinden dolayı teşekkür etti. 
KÖMÜRSPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIM
Zonguldak Kömürspor’un yeni Başkanı Mehmet Salih Demir ve yönetimini tebrik eden Başkan Alan, ‘’Zonguldak Kömürspor, yeni Başkanı Salih Demir ve yönetimine de görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim Zonguldak Kömürspor’un yanında olmaya devam edeceğim’’ dedi.  
SÜLEYMAN CANER’E EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR
8 Yıldır Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanlığını yapan ve 8 yılda Zonguldak Kömürspor’a 2 şampiyonluk yaşatan Süleyman Caner’i emekleri için teşekkür eden Başkan Alan, “8 yıldır Zonguldak Kömürspor’umuzun Kulüp Başkanlığını yapan, aldığı 2 şampiyonlukla Zonguldak Kömürspor sevdalılarına yaşattığı tarihi mutlulukta büyük pay sahibi olan özellikle takımımızın en zorlu süreçlerinde taşın altına elini değil gövdesini koyarak gecesini gündüzüne katan ve ortak sevdamız Zonguldak Kömürspor’un ayakta kalması için büyük emekler sarf eden Sayın Süleyman Caner’e bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü yürekten teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim