Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor’un geçen hafta yapılması gereken kongresi çoğunluk sağlanamadığı için 26 Mayıs (Yarın) yapılması bekleniyor.

Yarın yapılması gereken kongre öncesi kulübe başkan adayı çıkmayacağı konuşulurken, köklü bir kulüp olan Çaycumaspor’da yaşanan bu sıkıntı büyük bir endişe haline geldi.

Yaşanan büyük endişeyle alakalı olarak Çaycumaspor tribün lideri Atilla Bayar açıklamalarda bulunarak Çaycumaspor taraftarlarının endişelerini dile getirdi.

“ÇAYCUMASPOR’A SAHİP ÇIKAN YOK, YAZIKTIR!”

Çocukluğumuzdan bugüne peşinde koştuğumuz Çaycumaspor’un futbol takımına sahip çıkan yok ayıptır! Bu durum memlekete ihanettir! Bu topraklarda ekmek yiyen, Çaycuma’nın havasını soluyan herkes bu durumdan sorumludur! Allah rızası için abilerimizden ve büyüklerimizden herkesi bu takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz!

Başta Belediye Başkanımız, oda başkanlarımız, organize sanayi patronları ve tüm siyasi partilerden bu takıma sahip çıkmalarını rica ediyoruz. Yıllardır mücadele verilen güzide kulübümüz Çaycumaspor’a sahip çıkalım. Çaycuma hepimizin! Siyasi görüşleri bir yana bırakalım ve birleştirici olan tutumluluğumuzu sağlayan bu kulübe zarar getirmeyelim.

Hepimiz Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray için paralar harcıyoruz. Yalnız memleketimiz Çaycumaspor’a destek olamıyor, kulübümüz kapanma noktasına geliyorsa üzülerek söylüyorum, kimse kusura bakmasın yazıklar olsun! Allah rızası için Çaycumaspor için kimler bizimle beraber, kimler bu kulübe destek olacak bilmek istiyoruz. Amatör ligde de olsak biz Çaycumaspor’u seyretmek istiyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim