Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Muslu Belediyespor’un Kulüp Başkanı Arif Adıyaman, geçtiğimiz yıl yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen kongrenin yaklaşık 1 ay içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Adıyaman, maddi ve manevi desteğinin süreceğini ifade ederek, daha genç ve dinamik bir ismin başkanlık yapması gerektiğini söyledi.

Kulüp Başkanını değiştirmeyi  planladıklarını ifade eden Adıyaman, “Genç, dinamik ve spor bilgisi olan bir genci kulüp başkanı yapmak istiyoruz. 2 isim var düşündüğümüz. Ben yaşım ve rahatsızlığım itibariyle geri çekiliyor. Ama yönetimde duracağım. Kendilerine destek olacağım. Alt kademede de olsam maddi ve manevi desteklerim devam edecek. İki aday arasındayız, ikisi de genç ve dinamik. Aralarında karar verdikten sonra tek liste ile çıkacağız. Onlar beni dinlerler. Sen olmazsan biz de yokuz diyorlar.” dedi.

Önümüzdeki sezon müsabakaların oynanması halinde hedeflerinin değişmediğini ifade eden Adıyaman, “Liglerin oynanması halinde hedefimiz içerisinde bulunduğumuz Süper Amatör Lig. Eğri oturup, doğru konuşmak gerekirse bizim hedefimiz Bölgesel Amatör Lig değil. Ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bu ligden yukarısı bize biraz pahalıya gelir ve bütçemiz buna elvermez.” dedi.

Editör: TE Bilişim