Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley takımı sporcu ve teknik heyetine ulusal ve uluslararası alanda gösterdikleri başarılardan dolayı mecliste alınan karar gereği altınla ödüllendirdi. Posbıyık, altınlarını takdim ettiği sporculara “Ereğli halkı sizinle gurur duyuyor, hep başarılarınızı bekliyoruz” dedi.
Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol (Paravolley) takımında ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı gösteren sporcular belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda altınla ödüllendirildi.

 
13 SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ
Başkanlık makamında düzenlenen törene Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Kulüp Genel Sekreteri Satılmış Yigit, As Başkanlar Sertan Kuzu ve Tarkan Atik ve sporcular katıldı. Başkan Halil Posbıyık, 13 sporcuyu tebrik ederek altınlarını verdi.


“EREĞLİ HALKI SİZİNLE GURUR DUYUYOR, HEP BAŞARILARINIZI BEKLİYORUZ”
Başkan Posbıyık, Paravolley takımının elde ettiği başarılarla mutlu olduğunu gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: 
“Siz büyük bir spor camiasını ve Ereğli halkını temsil ediyorsunuz, sizin başarılarınız, milli takım olarak Türkiye’de de yankılar yarattığı gibi Ereğli’de de büyük gururlara vesile oluyor. Belediye meclisimiz de başarıları sembolik olarak ödüllendirmek için oy birliği ile altın verilmesi kararı aldı. Sizleri tebrik ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Her zaman başarı bekliyoruz. Hedef, hep yüksek başarı, eğitimin sonu yok, devamlı çalışmak, ileriye gitmek, daima iyileri yapmak. Belediye başkanı olarak meclis üyelerimizin armağan ettiği hediyeleri Ereğli halkı adına sizlere takdim ediyorum. Ereğli halkı adına hepinizi kutluyorum.”