Avrupa 3’üncüsü Sudenur Basancı’dan İlçe Müdürü Cihan Durdubaş'ı ziyaret etti. 
14 -20 Şubat 2022 tarihlerinde  İstanbul’da gerçekleştirilen European Muaythai Championship İstanbul uluslararası Avrupa muaythai şampiyonasında Avrupa 3. olan Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinin milli sporcusu Sudenur Basancı, antrenör Cemal Kocabaş ile birlikte Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş'ı ziyaret etti.
Ziyarette milli sporcu Sudenur Basancı ve  antrenör Cemal Kocabaş, kendilerine her zaman destekte bulunan İlçe Müdürü Durdubaş' a teşekkür ettiler. 
Avrupa 3. olarak Zonguldak’a büyük mutluluk yaşatan milli sporcu Sudenur Basancı’yı tebrik eden Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2021 kick boks Avrupa şampiyonu, 2022 Kick boks Türkiye Şampiyonu, 2022 muaythai Avrupa şampiyonasında bronz kazanan Sudenur Basancı ve antrenör Cemal Kocabaş, müdürlüğümüzü ziyaret etmişlerdir. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”dedi

Editör: TE Bilişim