Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Teknik adam Barış Şeref, 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları önemli Amed Sportif maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Amed Sportif maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda olduklarını belirten Şeref, sakat olan oyuncuların yerine oynayacak oyuncularında Amed Sportif maçında elinden geleni yapacaklarına inandığını ifade etti. 

AMED MAÇINDA KAZANMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ
Ligin 25. hafta maçında oynayacakları Amed Sportif maçının zor geçeceğini belirten Şeref, ‘’24 Şubat Çarşamba günü oynayacağımız Amed Sportif maçına hazırlanıyoruz. Amed Sportif bu ligin en iyi takımlarından ve iyi top oynayan ekiplerden biri.  Amed Sportif maçını kazanmak için her maçta olduğu gibi her şeyi yapacağız’ ’dedi.

ONLAR İÇİN BİR FIRSAT
Sakat olan oyuncuların yerine Amed Sportif maçında forma giyecek olan oyuncuların mücadele etmesi ve daha fazlasını ortaya koymaları gerektiğini belirten Şeref, ‘’Problemlerimiz var. Sakat olanlar, hasta olanlar şuan da mevcut. Onların yerine girecek arkadaşlar en az onlar kadar oynamalı, mücadele etmeli hatta daha fazlasını ortaya koymalılar. Onlar için de böyle zamanlar fırsat’’ dedi

DEPLASMAN ŞANSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ
Amed Sportif maçında deplasman şansızlığını kırmak istediklerini belirten Şeref, ‘’Deplasmanda bir türlü galip gelemedik. Galip geleceğimiz çok maç vardı. Bir türlü olmadı. Nasip diyoruz. İnşallah bu maçta o şanssızlığımızı kırarız diyoruz’’dedi.  

TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR
Sakat olan Hakan Çevik ve İhsan Furkan Deniz ‘in tedavilerinin devam ettiğini belirten Şeref, ‘’Sakatlarımızın tedavisi devam ediyor. Hakan Çevik büyük ihtimalle 1 veya 1 buçuk hafta bizimle olamayacak. İhsan Furkan Deniz’in yaklaşık 2 hafta kadar olamayacak. Arkadaşların kendine iyi bakması lazım çünkü binen yük fazla.  Kadroda çok fazla değişiklik yapamıyoruz. Haftada 2 maç yaptığımızda sahalar çok ağır tempolu yapıyoruz. Maçlarımızı böylelikle de sakatlıklarla karşılaşabiliyoruz’ ’dedi.

Editör: TE Bilişim