Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13.00’da Devrek İlçe Stadı’nda kendisi gibi ligin alt sıralarında yer alan Hacettepespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah Fener Sentetik Saha’da yaptığı ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı lacivertli ekip, Hacettepespor maçından mutlak galibiyetle ile ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor. 

Hacettepe maçına hazırladı, tek tek yakından ilgilendi
Özellikle geçtiğimiz hafta alınan Uşakspor yenilgisi sonrasında Zonguldak’ın önde gelenlerinin ilgisizliği nedeniyle görevinden istifa eden teknik adam Mustafa Dalcı sonrasında, yönetim gececi teknik adam olarak göreve Barış Şeref’i getirdi.  Şeref, göreve gelir gelmez 3 gün boyunca futbolculara yaptırdığı idmanla Hacettepespor maçına hazırladı. Yaptırdığı idmanla adeta oyuncuların moralini yükselten Şeref, futbolcularla da tek tek yakından ilgilendi. 

Elmas moral peşinde
Zonguldak Kömürspor en son deplasman maçı olan Uşakspor maçından 3-2 yenilgi ile dönmüş ve hanesine puan yazdıramamıştı. Kırmızı-lacivertli futbolcular ligin en alt sırasında bulunan Hacettepespor’u yenerek moral bulmak istiyor.

Elmas 9-6 Hacettepe
Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 10 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 9 puanla 11.sırada bulunuyor. Elmas attığı 7 gole karşılık kalesinde ise 12 gol gördü. Rakip Hacettepespor ise 1 galibiyet 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 6 puanla ligin 16.sıradasında küme düşme potasında bulunurken, attığı 7 gole karşılık kalesinde 15 gol gördü.

4 Sakat, 2 cezalı oyuncu bulunuyor
Hacettepespor maçı öncesinde Zonguldak Kömürspor’da sakat oyuncu sayısı 4’e yükseldi.  Hakan Çevik sonrasında yapılan çift kale maçta Serbay, Hüseyin Yılmaz ve Ali Fırat sakatlandı.  Bu 4 oyuncunun Hacettepespor maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ayrıca Uşakspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen sağ bek Ramazan Işık ve sol bek İlker Cihan da Hacettepe maçında forma giyemeyecek

Maçı Sakaryalı Serkan Önsal yönetecek
Zonguldak Kömürspor ile Hacettepespor arasında oynanacak karşılaşmayı Sakarya Klasman Hakemi Serkan Önsal’ı görev yapacak.  Önsal’ın yardımcılığını ise Eskişehir Klasman Yardımcı Hakemi Turgut Evran yine aynı bölgeden Klasman Yardımcı Hakemi Alp Osman Karaosmanoğlu görev yapacak. Maçın dördüncü hakem olarak ise Kütahya Klasman Hakemi Emre Korkmaz görev alacak.

Editör: TE Bilişim