Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 1-0 kaybettiği Hacettepespor maçı sonrasında 3 gün izinin ardından bugün itibariyle Gümüşhanespor karşılaşması hazırlıklarına başladı. 

Teknik adam Barış Şeref nezaretinde Fener Sahası’nda gerçekleşen idmanda futbolcular ısınma harekelerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İdmanın son bölümde ise kırmızı-lacivertli futbolcular top çalışması yaparak günü tamamladı. 

YAPILANLARI GÖRSÜNLER!

Yapılan idmanın ardından Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Barış Şeref önemli açıklamalarda bulundu. , “Bizim için her maç önemli. Hacettepe maçına puanlar için gittik. İyi de oynadık. Analizimiz çok iyiydi. Eğer o penaltı verilmeseydi kazanan taraf biz olacaktık. 1-0’dan sonra yüklendik, 2 penaltı beklentimiz oldu ama vermedi hakem. Deplasmanlarda çok fazla yükleniyorlar bize. Sırada Gümüşhane maçı var. Yeneriz ya da yeniliriz, hiç önemli değil. Biz ahlakımızdan ve edebimizden hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. Biz hayal kurmuyoruz yenemeyeceğiz takım yok. Haksızlıklar var. Bizi seven arkadaşlarımız bizimle beraber olsunlar ve yapılanları görsünler.” dedi.

ŞEREF BASINE YÜKLENDİ

Basın mensuplarına yüklenen Teknik Adam Barış Şeref, “Keşke Ankara’da maçı izleseydiniz ve bize yapılan haksızlıkları görseydiniz. Biz istiyoruz ki, yapılan haksızlıklar görülsün ve kamuoyuna aktarılsın. Ama siz de onu çok yapmıyorsunuz. Biz kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz. Problem değil.” dedi

GÜMÜŞHANESPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Gümüşhanespor karşılaşması ile ilgili konuşan Barış Şeref, “Gümüşhane maçı var haftaya. Çok önemli bir maç. O maçı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah bu kez adaletli bir yönetimle beraber maçı kazanacağız. Biz yalnızız evet ama yalnız olmak değil, hakkımızı savunan mercilerin olmaması sorun. Artık maça kimse gelmesin, istemiyorum. Az olalım, öz olalım, dirayetli olalım. Gelmiyorlarsa yapacak bir şey yok.” dedi.

BİZ HERKESİ YENEBİLİRİZ

Puantajda puanların oldukça yakın olduğunu söyleyen Şeref, “Puantaj olarak baktığımız zaman puanlar birbirine çok yakın. Ama biz öyle bir takımız ki herkesi yenebiliriz. Görüyoruz ki herkesi de yenebiliriz. Çünkü son viraja girdiğimiz için devreye de çok farklı şeyler giriyor. Biz bunlarla da mücadele etmesini bilmeliyiz. Gümüşhanespor maçında nasıl mücadele edeceğiz sahada hep birlikte göreceğiz. 3 puan aldığımız takdirde sıkıntı yaşamayacağız.  Olmazsa da başka maçta alırız. Hiç beklemediğiniz Manisa maçından alırız. Benim öyle bir takımım var. Adaletli olalım.” dedi.

Editör: TE Bilişim