Teknik adam Kerem Şenel yönetiminde Kilimli Belediyespor, son iki karşılaşmasında önce Maltepespor ile 1-1 berabere kaldı, ardından ise lider Bulvarspor’u 2-0’la geçerek ligi 4 puanla 3. sırada tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3.Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor ilk iki maçında evinde  Maltepespor’a 2-0, deplasmanda ise Bulvarspor’a 8-0 yenilerek lige erken veda ederken, Teknik adam Serkan Bankoğlu’da alınan  iki yenilgi nedeniyle görevinden istifa etmişti. 

Bankoğlu’nun istifası sonrasında Kilimli Belediyespor yönetimi teknik adam olarak takımın başına Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Kerem Şenel’i getirdi. 

Teknik adam Kerem Şenel yönetiminde 3. maçına çıkan Kilimli Belediyespor, zorlu İstanbul deplasmanında Maltepespor ile 1-1 berabere kalarak ilk puanını almıştı.

Ligin son maçı ise evinde lider Bulvarspor’u konuk eden Kilimli Belediyespor, 90 dakika boyunca rakibine top yüzü göstermezken, hem oynadığı futbol hemde aldığı 2-0’lık galibiyetle büyük alkış aldı.

NE PUAN SEVİNCİ YAŞADI NEDE GOL SEVİNCİ
Büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik adam Serkan Bankoğlu, Kilimli Belediyespor ile çıktı ilk iki maçında galibiyet başta olmak üzere puan ve gol sevinci yaşayamazken, kalesinde ise tam 10 gol gördü. 

SON 2 MAÇTA 4 PUAN KAZANDIRDI, 3 KEZDE GOL SEVİNCİ YAŞADI
Kilimli Belediyespor teknik adam Kerem Şenel yönetiminde oynadığı son 2 karşılaşmada 1 galibiyet bir beraberlik alırken, fileleri 3 kez havalandırdı, kalesinde ise bir gördü.

Editör: TE Bilişim