BAL 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Zonguldak temsilcilerimizin 3. maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 

2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta mücadele eden Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Ereğli Belediyespor’un maçlarını yönetecek hakemler Bölgesel Kurul tarafından açıklandı.

3. hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da kendi saha ve seyircisi önünde lider Silivrispor’u konuk edecek olan Devrek Belediyespor maçını İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Emre Coşkun yönetecek. Coşkun’un yardımcılıklarını ise İhsan Öncü ve Burak Şensoy yapacak. 4. Hakem ise Sedef Altuntepe olarak belirlendi.

Bir diğer temsilcimiz Kilimli Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü saat 14:00’da  konuk edeceği Çilimli Belediyespor müsabakasını Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Havva Nur Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise Onur Tek ve Burak Toprak yapacak. 4. Hakem ise Mete Burak Kaya olarak belirlendi.

Öte yandan deplasmanda saat 14:00’da Beykoz 1908 spor ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor maçını ise Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Mahir Emre Herdem yönetecek. Herdem’in yardımcılıklarını ise İlknur Ülker ve Murat Aydın yapacak.  4. Hakem ise Arif Selin Özdaş.

Editör: TE Bilişim