Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği 19 yaşındaki genç oyuncu Atalay Yıldırım, ayağının tozuyla Z HABER'e özel açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Atalay Yıldırım, " Zonguldak Kömürspor'a geldiğim için çok mutluyum.Burada olmamda ve bu transferde emeği geçen Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyemiz Murat Candaş başta olmak üzere A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve hocamız Barış Şeref'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.  


ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM 
Zonguldak Kömürspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Yıldırım, "Zonguldak Kömürspor'a geldiğim için çok mutluyum. En iyi şekilde en iyi yerde oluruz. Burada olmamda ve bu transferde emeği  geçen Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyemiz Murat Candaş başta olmak üzere A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve hocamız Barış Şeref'e çok teşekkür ediyorum. Umarım ben de sezon sonuna kadar takıma en iyi şekilde katkı vereceğim. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım"dedi. 


HER ŞEY İNŞALLAH  BENİM VE KÖMÜRSPOR ADINA İYİ OLUR
Galatasaray 'da oynamak büyük bir şans  olduğunu belirten Yıldırım, "Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak büyük bir şans. Real Madrid maçında da çok güzel bir galibiyet almıştık, ben de gol atmıştım.Çok mutlu olmuştum. Ama geride kaldı. Artık kendi futbol hayatımı düşünüyorum. Umarım her şey benim için ve Zonguldak Kömürspor için çok daha iyi olur"dedi.