TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'da devre arası nedeniyle futbolculara verilen 1 haftalık izin yarın sona eriyor. Temsilcimiz 3 Ocak 2022’de yarın Antalya’da toplanarak ikinci devre çalışmalarına start verecek.

Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor, ikinci devre kamp çalışmalarını yarın itibariyle Antalya’da sürdürecekken, yönetimde teknik direktör Şenol Demir’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Şuana kadar kadrosunu TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu'nu transfer eden yönetimin, yaklaşık 5-6 transfer daha yaparak kadroyu güçlendirecek.

HAZIRLIK MAÇI 8 OCAK’TA OYNAYACAK

Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir Antalya kamp programı hakkında bilgi verdi. Demir Antalya’da ilk hazırlık maçını 8 Ocak tarihinde oynayacaklarını, planlamayı buna göre yaptıklarını açıkladı. Demir, “İkinci yarı öncesinde zamanımı dar. Bu nedenle kampta yoğun bir hazırlık maçı programı planlamadık. Sakatlık riski ortaya çıkabilir. Bu nedenle ilk etapta 1 hazırlık maçı düşündük. Ancak takıma Antalya kampında katılacak yeni futbolcularımız olacak inşallah. Bu futbolcuların son durumunu görmek için ikinci bir hazırlık maçı düşünebiliriz. Bu kamp sürecinde kesinlik kazanacak. Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Akhisar maçıyla ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyoruz.

Editör: TE Bilişim