Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nde yönetim, tecrübeli basketbol koçu Murat Başman'ın raporu doğrultusunda güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda Kırmızı-lacivertli yönetim şuana kadar kadrosuna tecrübeli basketbolcular Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı ve Neslihan Külekçi'in ardından bugünde İstanbul doğumlu olan 22 yaşındaki savuma oyuncusu Nisa Işık ile anlaştı.

Genç Basketbolcu Nisa Işık, basketbola İstanbul Yıldız takımda başladı ardından ise Burhaniye Belediyeapor ve  geçen sezonda Uludağ Basket takımında forma giydi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, Nisa Işık'ı kadrolarına kattıklarını sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer vedi:"Emeğin başkenti Zonguldak, şampiyon takıma hoşgeldin Nisa Işık. Güçlü, ses getirecek bir transfer daha imza attık. Agresif savunması ve şut yeteceği ile dikkat çeken sporcumuz, 2002 doğumlu, altyapı İstanbul Yıldızları, daha önce Burhaniye Belediyesi  ve Uludağ Basket takımında forma giydi."

Editör: TE Bilişim