İstanbul ASKF ve Spor Bakanlığı işbirliği amatör kulüplere ekonomik yardım çıkardı.

Geçtiğimiz hafta İASKF'yi ziyaret eden Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TFF Başkan Vekili, TASKK Başkanı Ve İASKF Başkanı Ali Düşmez'in görüşmeleri sonunda ikinci branşları bulunan tüm kulüplere 5 BİN Türk Lirası maddi yardım desteği çıktı.

 Geçmişte Ali Düşmez'in çalışmaları ile İASKF üzerinden kulüplere böyle bir ekonomik destek gerçekleşmişti. Ülkenin bugün içinde bulunduğu pandemi süreci sonunda kulüp yöneticilerinin zor durumda kaldığını sıklıkla dile getiren Düşmez, "Bu süreçte elimizden geldiğince kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Her konuda onların yaşadıkları sorunlarına çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu koşullarda yapabileceğimiz en önemli desteklerden biride kulüplerimize ekonomik olarak küçükte bir destek sağlamak. Sayın bakanımız ile yaptığımız sohbet sonrasında İASKF'ye kayıtlı 723 kulübün faydalanabileceği 5 BİN liralık bir maddi destek çıkarttırdık. Camiamıza hayırlı olsun." dedi.

Bu çalışmanın ayrıca tüm Türkiye'yi kapsayacağını belirten Ali Düşmez,  Gençlik Spor Müdürlüklerinde ikinci branş kaydı olan 14 Bini aşkın kulübün bundan faydalandırılacağını söyledi. Ayrıca aldığımız bilgilere göre bakanlığın bu yardımı genişleteceği ve bireysel spor kulüplerine de bu çalışma sonunda maddi bir destek çıkacağı açıkladı.

Kaynak: amatorundunyasi

Editör: TE Bilişim