Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta 7. hafta maçında Çarşamba günü saat 15.00’da oynanacak olan K.Maraşspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Caner, alınan kötü sonuçlar sonrasında Kırmız-Lacivertli futbolcuların K.Maraşspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur demeleri gerektiğine vurgu yaptı.  Caner, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade etti. 

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUM
Alınan kötü sonuçlar sonrasında K.Maraşspor maçında mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur demeleri gerektiğini ifade eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ‘’ Son 3 haftadır iyi oynamamıza rağmen son dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk. Ligin 7. hafta maçında ise 1 puan üstümüzde olan K.Maraşspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu müsabakadan mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur dememiz gerekiyor. Bunun için oyuncularımız sahada elinden geleni yapacaklarından ve galibiyetle ayrılacaklarına yürekten inanıyorum. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyorum’ ’dedi. 

KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ
Ziraat Türkiye Kupasında 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği ile eşleşme hakkında da açıklama yapan Caner, ‘’ Ziraat Türkiye Kupası diğer takımlar olduğu gibi bizim içinde önemli bir turnuva. Seri başı olmamız nedeniyle Darıca Gençlerbirliği maçını kendi sahamız da oynayacağız. Özellikle Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz’’dedi.