Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor’da  Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin ve sporcuları çok anlamlı bir kampanyaya imza attılar.
Kerçin, Çaycumaspor’u bir futbol okulundan daha fazlası yapmaya devam ederken sporcuları ile birlikte kulübün önüne Ayakkabı (Krampon) Kumbarası kurarak,  Dayanışma ve yardımlaşmayı güçlendirme  adına ‘’ Giymiyorsan Giydir’’ kampanyası başlattı.  
Sporcular ayaklarına küçük gelen  kramponları kulübün ayakkabı Kumbarasına bırakarak , ihtiyacı olan diğer sporcuların ücretsiz olarak almasını sağlıyorlar.    
GİYMİYORSAN GİYDİR KAMPANYASI BAŞLATTI
Giymiyorsan giydir kampanyasına hayat vererek alkışı bir kez daha hak eden Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Koordinatörü Suat Kerçin, ‘’ Çaycumaspor’u bir futbol okulundan daha fazlası yapmaya devam ediyoruz.  Çocuklarımız arasında dayanışma ve yardımlaşmayı güçlendirme adına GİYMİYORSAN GİYDİR “  Uygulamasını başlattık. Sporcularımızın ayaklarına küçük gelen  kramponlarını kulübümüzün AYAKKABI KUMBARASINA bırakarak , ihtiyacı olan sporcularımıza ücretsiz takdim ediyoruz. Destek veren sporcu ve velilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilişim