TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta  29. Hafta maçında sahasında  Kırklarelispor’u 1-0 yenerek  ikinci yarıda 7 maç sonrasında galibiyet ile tanışan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu galibiyetini erteleme maçı olan ve  deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Uşakspor karşılaşmasında da sürdürdü. 

Kırmızı-lacivertli ekip, 5 gün içinde oynadığı iki maçta 6 puan çıkartırken, hem kötü gidişe dur dedi hem de alt sıralardan bir nebze de olsa kurtulmayı başardı.   Ayrıca 7 maç sonrasında alınan üst üste iki galibiyet ise yüzleri fazlası ile de güldürdü.

PAZARSPOR-KÖMÜRSPOR MAÇI ERTELENDİ

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 30. Hafta maçında Pazar günü 14.00’da deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşması bekleniyordu.  Ancak Türkiye Futbol Federasyonu hafta sonu tüm yurtta beklenen yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle maçları 1 hafta erteleme kararı aldı. Alınan  bu karar sonrasında Pazarspor- Zonguldak Kömürspor maçı da ertelenmiş oldu.  Diğer maçlar ve Pazarspor- Zonguldak Kömürspor maçı ise  19 Mart Cumartesi günü oynanacak.

İLK YARI 17 MAÇTA EVDE 7, DEPLASMANDA 14 PUAN TOPLADI

Zonguldak Kömürspor, ilk yarıda sahasında 8 maça çıktı. Bu 8 maçta 4 yenilgi,2 galibiyet 1’de beraberlik alırken, toplam 7 puan toplayabildi. Deplasmanda ise 9 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet 2’de beraberlik elde eden Kırmızı-lacivertli ekip, deplasmanda 14 puan toplamıştı. Bu doğrultuda Kömürspor, çıktığı 17 maçta 21 puan toplarken, ilk yarıyı da 14. sırada tamamlamıştı.

İKİNCİ YARI İSE 9 MAÇTA EVDE 5, DEPLASMANDA 6 PUAN TOPLADI

Kırmızı-lacivertli ekip, ikinci yarıda evinde çıktığı 5 maçta 2 yenilgi 2 beraberlik ve 1 galibiyet ile 5 puan alabildi. Deplasmanda ise 4 maçta 3 beraberlik 1 galibiyet alarak 6 puan topladı. Ve 9 maçta toplam 5 beraberlik, 2 yenilgi 2 galibiyet alarak 11 puan topladı. 

Editör: TE Bilişim