*2022-2023 sezonunda tam anlamı ile iddialı ve hedefe oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor'da yönetim, transfer çalışmalarına başladı. 

**Ayrıca Sarı-Mavili yönetim bir çok tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katma adına görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da teknik adam konusunu da çözüme kavuşturmak istiyor. 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde her sezon hedefe oynayan bir takım kuran ancak, ilk kez gecen sezon hedefsiz bir takım kurmasına rağmen play-off'u kıl payı kaçıran Alaplı Belediyespor'da yönetim, 2022-2023 sezonu öncesinde tam anlamı ile iddialı ve hedefe oynayacak bir takım kurma adına transfer çalışmalarına başladı. 

Özellikle yeni sezon öncesinde teknik adam konusunuda çözüme kavuşturmak isteyen yönetim, tecrübeli teknik adamlar Ahmet Uzun, Ömer Faruk Varlık, Cengiz Doğan, Hüsnü Akın ve Yılmaz Yavuz ile de görüşmelere başladı. 

Alaplı Belediyespor yönetimi, bu 5 teknik adamdan biri ile kısa sürede anlaşarak transferi duyurması bekleniyor. 

Öte yandan Alaplı Belediyepor yönetimi, teknik adam öncesinde bir çok önemli oyuncuyu kadrosuna katma adına görüşmelere de başladığı öğrenildi. 

Sarı-Mavili yönetim bu kapsamda geçen sezon Kozlu Belelediyespor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Emrah Ergür, Ali Koçaklı olmak üzere Zongudaklı olan ve geçen sezon BAL ekiplerinden Kastamonu ÖİKH oynayan Serbay Aydın ile ilgilendiği öğrenildi. 

Alaplı Belediyespor yönetimi, 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Ergür, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Ali Koçaklı ve 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Serbay Aydın'ı kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde görüşme yapacağı öğrenildi. 

Yönetim, yapılacak görüşmede şartlarda anlaşılması halinde 3 oyuncuya resmi imzayı arttırması bekleniyor. 

Alaplı Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2010 yılından bu yana yarı profesyonel lig olarak uyguladığı Bölgesel Amatör Lig hasretini 2022-2023 sezonda güçlü bir kadro ile son vermek istiyor. 

Bu düşünce içerisinde Sarı-Mavili yönetim bu 3 oyuncu olmak üzere görüşmelerini sürdürdüğü bir çok futbolcu ile önümüzdeki günlerde anlaşarak imzaları peş peşe artırması bekleniyor.