Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Akınspor, yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Akınspor yönetimi, iç transferde tecrübeli takım kaptanı Cengizhan Aydemir, golcü Onur Akın ve Stoper Ferhat Özcan ile yeniden anlaştı.  
Tecrübeli sağ kanat oyuncusu Cengizhan Aydemir, golcü Onur Akın ve Stoper Ferhat Özcan geçen sezon Kırmızı-beyazlı ekipte oynadıkları süre içinde başarılı futbolları ve karakterli kişilikleri ile Akınspor taraftarının çok sevdiği isimlerin başında yer alıyorlar.  
Kaptan Cengizhan Aydemir, golcü Onur Akın ve Stoper Ferhat Özcan Akınspor'un Onursal başkanı Akın Katı ile bir araya gelerek kendilerini yeniden kırmızı-beyazlı yapan imzayı attılar.  
İç transferde tecrübeli 3 isimle yeniden anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Akınspor Kulübü şu ifadelere yer verdi. 
KAPTAN YUVADA KALDI! 
“Ereğli’mizin; Milli takım düzeyinde ve Boluspor , Bursaspor , Gençlerbirliği gibi üst seviye takımlarda kaptanlık yaparak temsil etmiş Sağ bek oyuncusu Cengizhan Aydemir ile yeniden anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Aynı zamanda geçen sezon takım kaptanlığımızı yürüten Cengizhan Aydemir’den yeni sezonda beklentilerimiz oldukça fazla! Sen eskiye bizler ise seni izlerken deliye dönelim büyük kaptan.  Aramıza tekrar hoş geldin Cengizhan Aydemir.”ifadelerine yer verildi
GOLCÜ ONUR AKIN İLE  YENİDEN
“Kariyerinde: Galatasaray, Karabükspor , Ereğli Belediyespor alt yapısı gibi tecrübeleri bulunan ve Gelikspor , Çaycumaspor, Çilimlispor ,  Yenimahallespor ve geçtiğimiz sezonda formamızı terletip önemli goller atan golcü Onur Akın ile yeniden anlaşmış bulunmaktayız.Golcü oyuncumuza yeniden aramıza hoş geldin diyoruz.”ifadelerine yer verildi. 
STOPER FERHAT ÖZCAN İMZALADI
“Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda , Ereğli Belediyespor ve Boluspor alt yapısında sayısız maça çıkmış sırasıyla Bayatspor, Sücüllü Yalıboyuspor ve geçen sezonda formamızı giyen Stoper oyuncusu
Ferhat Özcan ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Geriden oyun kurması ile dikkatleri üzerine çeken savunma oyuncumuza sakatlıksız kazasız belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Aramıza yeniden hoş geldin Ferhat Özcan.”denildi

Editör: TE Bilişim