AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte; Bölgesel Amatör Lig'de Kdz. Ereğli’yi temsil eden Kdz. Ereğli Belediyespor’u antrenman öncesinde ziyaret etti.
Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Yöneticiler tarafından karşılanan Bozkurt ve beraberindeki heyet, 3. Lig yolunda hafta sonu oynanacak olan kritik Devrek Belediyespor karşılaşması öncesinde yönetim kuruluna, teknik heyete ve futbolculara başarı diledi.
Bozkurt, şimdiye kadar oyuncuların büyük başarı sergilediğini ve şampiyonluğa iyice yaklaşıldığını ifade ederek; "Biz ligin başında bayraklarımızı asarak takımımızın yanında ve tam destek olduğumuzu gösterdik. Şimdi hepimizin Kdz. Ereğli Belediyespor'umuza var gücümüzle destek çıkma, moral verme, daha da cesaretlendirme, daha da teşvik etme zamanı. Kdz. Ereğli Belediyespor'umuzu şampiyon olarak görme zamanımız geldi, yılların özlemi sona erecek ve Kdz. Ereğli Belediyespor inşallah şampiyon olarak 3. Lig hasretine son verecektir" dedi.

Editör: TE Bilişim