Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi 21 Haziran Pazartesi günü kongresini gerçekleştirilecek. 
1995 yılında Ahmet Birdal tarafından kurulan TÜFAD Zonguldak Şubesi, Zonguldak antrenörleri için hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. 
TÜFAD’ı kurucusu olan Ahmet Birdal bu kongrede yeniden aday olacakken,  21 Haziran pazartesi günü  gerçekleştirilecek olan seçimlere herkesi davet etti.
TÜFAD’I EL BİRLİĞİ İLE KURDUK
Yapılacak olan kongre öncesinde açıklamada bulunan Başkan Ahmet Birdal, “Biz TÜFAD’ı 1995 yılında kurduk. Aradan geçen 26 yıl boyunca üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda bu derneği el birliği içinde ayakta tuttuk. Amacımız antrenörlerimizin çok daha iyi koşullarda görev yapması. Bugüne kadar yapılan haksızlıklar karşısında birlik ve beraberlik içinde ayakta durduk, bundan sonra da böyle olacak. Önceliğimiz Türk futbolunu ve Türk antrenörlüğünü daha da geliştirmek ve ileriye taşımak.” dedi.
KONGRE 21 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK
TÜFAD Zonguldak Şubesi’nin kongre hakkında yapmış olduğu duyuru ise şu şeklide: “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Bakanlığımızın Olağan Genel Kurul Toplantısının ikincisi 21 Haziran 2021 Pazartesi Günü saat 13:00 de Yayla mahallesi 21 Haziran Kurtuluş Alanı no:30 Zonguldak adresimiz olan Dernek Binamızda yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur”denildi

Editör: TE Bilişim