Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor'un 2015-2016 sezonunda formasını  giyen 31 yaşındaki Zonguldaklı eski futbolcu Adem Yıldız, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Genç yaşta hayatını kaybeden Adem Yıldız'ın ölümü Kilimli Belediyespor Kulübü, eski takım arkadaşları olmak üzere hem spor camiasını hemde polis teşkilatını derinden üzdü. 

Eski futbolcu Adem Yıldız'ın hayatını kaybetmesi sonrasında büyük üzüntü duyan Kilimli Belediyespor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer verildi: "Kilimli Belediyespor kulübümüzün 2015-2016 sezonunda formasını giyen ve polisliği kazandıktan sonra futbolu bırakan Adem Yıldız’ın dün akşam trafik kazası geçirdiğini, bugün de vefat haberini aldık. Eski futbolcumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun” şeklinde ifadelere yer verildi.

Adem Yıldız ile Kilimli Belediyespor'da birlikte forma giyen şuanda ise yardımcı antrenörlük yapan Hakan Alkan'da üzüntüsünü sosyal medyada hesabından paylaştı. Alkan, "Yaktın be oğlum bizi. Çok ama çok erkendi. Canm kardeşim mekanın cennet olsun inşallah. Başımız sağolsun" ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca Adem Yıldız ile birlikte forma giyen  bir çok eski takım arkadaşları da  üzüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.