Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve yönetim kurulu üyeleri Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Bora Amasralı ve Zeki Beybeyoğlu, küçük yaşta kalp sorunu bulunan ve ellerinde ise kemik erimesi rahatsızlığı bulunan 6 yaşındaki Ada Palaz’ı geçtiğimiz günlerde Çaycuma’ya giderek  evinde ziyarette bulunmuş ve ardından ise hastaneye getirilerek tedavi sürecine başlanmıştı. 
Doktorlar tarafından tedavi edilen Ada Pakas’ın kalp sorunu olduğu, Zonguldak’ta Çocuk Kardiyolojisi bulunmaması nedeniyle Ankara’ya sevk edilmesi gerektiğini Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne belirtmiştiler.
Hiç vakit kaybetmeden Ankara’da tedavi edilebilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in Özel Kalemi Güray Topal ile bir görüşme yapan Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu uğraşları ise kayıtsız kalmazken, Ada Palaz’ı Ankara’ya getirerek  gerekli olan tedavisini yaptırdılar. 
Yapılan tedavi sonrasında Ada Palaz’ın kalbindeki deliğin kapandığı sonuçlarınında   temiz çıktığı öğrenildi.  Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ada Palaz’ın elindeki rahatsızlık ise Zonguldak’ta tedavisi yapılması için önümüzdeki hafta ortopedi doktorlarından randevu alarak tedavisine başlatacak.

 
ADA’NIN KALBİNDEKİ DELİK KAPANDI SIRADA ELLERİ VAR
Ankara’da Ada Palaz’ın tedavisini yaptırarak güzel sonuçlar alan Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sosyal medya hesabından açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verdiler: “ ADA kızımızın Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Ankara’da tahlillerini yaptırdık.  Allah’a şükür kalbindeki delik kapanmış sonuçlar ise temiz çıktı. Elindeki rahatsızlığını da Zonguldak’ta  hastanede  tedavisi yapılması için önümüzdeki hafta ortopedi doktorlarımızla randevu alıp takipte olacağız.” İfadelerine yer verdiler


ANNE BERNA BAŞ PALAZ’TAN DUYGULANDIRAN MESAJ
Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kızının tedavisi yapılan ve kalbindeki deliğin kapanması sonrasında duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Anne Berna Baş Palaz, ‘’Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in Özel Kalemi Güray Topal ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz aynı zaman Zonguldak taraftar derneğine Başkan ve Başkan yardımcımıza ve ekibinden de Allah razı olsun.  Bir anne olarak sizlere ne kadar dua etsem azdır beni dünyanın en mutlu annesi yaptılar. Zonguldak’ımızın  koca yürekli insanları geriye sadece kızımın parmak ameliyatı kaldı, kızım bir hastalığını yenmiş şükürler olsun sizler sayesinde onayımızı aldık, raporumuzu aldık ve mutlu haberle geri döndük. Rabbim bu dünyada basınıza gelecek kötülüklere Ada için  yaptığınız bu güzel dua engel olsun.’’ Dedi

Editör: TE Bilişim