Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da şampiyonluk yaşayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Okan Eken, Hasan Küççük, Turan Yılmaz ve Kamil İçer yarınki maçta Ankara Demirspor forması altında eski takımlarına karşı mücadele edecekler.  

Özellikle 4 oyuncu Ankara Demirspor’un ilk 11’inde vaz geçilmezler arasında yer alırken,  3 maçta atılan 9 golün 5’inde katkı yapmaları gözlerden kaçmadı. 

İşte 4 oyuncunun 3 maçta ki performansı söyle…

3 maçta 3 gol

Golcü futbolcu Okan Eken, Ankara Demirspor forması altında takımın gol yükünü çekerken, 3 maçta 3 gol kaydetti. Zonguldak Kömürspor maçında Ankara Demirspor teknik heyetinin en güvendiği oyuncuların başında geliyor. 

Kamil İçer bildiğiniz gibi

Geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Kömürspor forması altında defansın vaz geçilmez oyuncuların başında gelen Kamil İçer, aynı performansını Ankara Demirspor forması altında da gösteriyor.  Defans oyuncusu olmasına rağmen zaman zaman gol için rakip kaleye de giden İçer, 3 maçta 1 gol atarak başarılı performansına devam ediyor.  Yarınki maçta Zonguldak Kömürspor’un ileri uçtaki oyuncularının işi oldukça zor gözüküyor. 

Sol kanat ondan sorulur…

 Zonguldak Kömürspor’un eski sol kanat oyuncusu olan Hasan Küççük ise Ankara Demirspor forması altında 3 maçta 224 dakika görev alırken, etkili bir oyun sergilemesine rağmen asis ve golle tanışamadı.   

 Turan Yılmaz 3 maç 1 gol…

Zonguldak Kömüspor’da oynadığı dönemlerde inişli çıkışlı performans gösteren Turan Yılmaz,  Ankara Demirspor forması altında 3 maçta sağ kanatta iyi bir performans ortaya koydu. Yılmaz 3 maçta 1 gol atarak takımına katkı sağlayan oyuncular arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim