Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, teknik adamı Barış Şeref, erteleme maçında 1-1 berabere kaldıkları Sancaktepespor müsabakası ve perşembe günü deplasmanda oynayacakları önemli Hacettepespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1-1 berabere kaldıkları Sancaktepespor karşısında öne geçecek pozisyonları bulduklarını ancak yararlanamadıklarını belirteren Şeref, 1 puanında iyi olduğunu belirtti.

Şeref ayrıca Perşembe günü oynayacakları zorlu Hacettepespor karşılaşmasından mutlak puan ve puanlar alacaklarını söyledi. 

Düşme hattına girmeyeceklerini belirten Şeref, “Bizim problemimiz yok aslında. 8 maçımız kaldı. 8 maçta 3-4 puan çıkardığımız takdirde matematiksel olarak işi bitiriyorsun. Şuan itibariyle 33-34 puan yaptığımız zaman problem kalmayacak’’ ifadelerine yer verdi. 

‘’MAÇI KAZANACAK POZİSYONLARI BULDUK AMA YARARLANAMADIK’’
Sancaktepespor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma hakkında konuşan Barış Şeref, “Oynadığımız takım haftalardır galip gelemeyen bir takım. Puanı hep 20-22 gibi. Kümeye düşme potasında. Birkaç galibiyet aldığında kendini yukarı taşıyacak bir takım. Yönetimi değişti, başkanları değişti. Bize karşı da maçı almak için çıktılar. Biz bunu biliyorduk. Bizde maçı kazanıp rahatlamak istiyorduk. O prensiple çıktık. Etkili ve hırslı oynadılar. Bizde onlara cevap verdik. 1-0 öne geçmelerine rağmen pes etmedik ve golü bulduk. Maçı çevireceğimizi biliyorduk. İkinci yarı öncesinde çocuklarla konuştuk ve oyun planımızda değişiklik yaptık. 2-1 yapacak pozisyonları bulduk ama atamadık. Olmuyorsa maçı en kötü ihtimalle berabere bitirelim dedik. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin prensibi burada geçerli oldu. 1 puanla mutlu muyuz? Devrek’te ki bütün maçları kazanmak istiyoruz ama 1 puanda iyidir diyorum.” ifadelerine yer verdi.

‘’HACETTEPESPOR MAÇI KOLAY OLMAYACAK’’
Perşembe günü deplasmanda oynayacakları önemli Hacettepespor karşılaşması hakkında konuşan Barış Şeref, “Önümüzde Hacettepespor maçı var. Bu maçta bizim için çok çok önemli. Onlarda alt sıralardalar. Bir an evvel kazanmak istiyorlar. Kazanamazlarsa durumları kötü olacak. Biz de kazanmak istiyoruz. Bundan sonraki her maçtan en az bir puan aldığımız takdirde hiç sıkıntımız olmayacak. İllaki de 1-2 maç kazanacağız zaten.” dedi.  

‘’7-8 MAÇTA EN AZ 3-4 GALİBİYET HEDEFLİYORUZ’’
Düşme hattına kesinlikle düşmeyeceklerini belirten Barış Şeref, “Bizim problemimiz yok aslında. 8 maçımız kaldı. 8 maçta 3-4 puan çıkardığımız takdirde matematiksel olarak işi bitiriyorsun. Şuan itibariyle 33-34 puan yaptığımız zaman problem kalmayacak. Alttaki takımlarında riskli maçları var. 7-8 maçta en az 3-4 galibiyet hedefliyoruz.” dedi.