TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un ligin 7. hafta maçında karşılaştığı ve 3-1 kazandığı Eskişehirspor maçında protokolde sürpriz bir isim vardı. 
Özellikle Zonguldak Milletvekilleri deplasman maçlarına gelmediği gibi içerde olan maçlara da gelmezken, Castrop- Rauxel şehri Almanya Berlin Meclisi Milletvekili Frank Schwabe, Zonguldaklı gurbetçi vatandaşlarımızla birlikte Almanya’dan Zonguldak’a gelerek Zonguldak Kömürspor maçını izledi. 
Castrop- Rauxel şehri Almanya Berlin Meclisi Milletvekili Frank Schwabe’un Zonguldak Kömürspor maçına gelmesi bir çok futbol severler tarafından alkış alırken, Zonguldak Milletvekillerine de tepki gösterdiler.  
Zonguldak Kömürspor maçı için Almanya’dan Zonguldak’a gelen Castrop- Rauxel şehri Almanya Berlin Meclisi Milletvekili Frank Schwabe’a Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, kendisine Atatürk imzalı ve kendi ismi yazılı Zonguldak Kömürspor forması hediye etti.  
Castrop- Rauxel şehri Almanya Berlin Meclisi Milletvekili Frank Schwabe ise Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’a forma için teşekkür ederken, Zonguldak Kömürspor’a da galibiyetten ötürü tebrik ederek başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim