***Lider Kozlu Belediyespor, 5. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı  Alaplı Belediyespor karşısında ilk yarıda bulduğu iki golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. 

**Yeşil Beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri,  Polat ve Görkem’den gelirken, Alaplı Belediyespor’un tek golünü ise Bedirhan Sümer’den geldi.  

***Lider Kozlu Belediyespor, Alaplı Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle 12 olan puanını da 15’e çıkardı. 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig A grubunda 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla liderlik koltuğunda olan Kozlu Belediyespor 5. hafta maçında ise deplasmanda Alaplı Belediyespor ile karşılaştı.

Umut Kılıç, Eyüp Kaan İğde ve Emre Tamboğa  hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Kozlu Belediyespor, Polat ve Görkem’in attığı gollerle Alaplı Belediyespor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına Kozlu Belediyespor karşısında maça iyi başlayan Alaplı Belediyespor, Bedirhan Sümer’in attığı golle farkı 1’e indirdi.  Alaplı Belediyespor, maçta kalan dakikalarda beraberlik golü için atak yapsa da aradığı ve istediği  beraberlik golünü bulamayınca lider Kozlu Belediyespor’a 2-1mağlup oldu.

Yeşil-Beyazlı ekip Alaplı Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle ligde 5’de 5 yaparken, 12 olan puanını ise 15’e çıkardı.

Editör: TE Bilişim