TFF 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Zonguldak'ta günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor.

Yaklaşık 5 gündür yoğun tempoda çalışan kırmızı-lacivertli ekipte, teknik direktör Şenol Demir mevcut kadroda bulunan oyuncular ve alt yapıdan gelen oyuncuları yeni sezona hazırlarken bir yandan da gözü kulağı yönetimin yapacağı dış transferde…

Sezon öncesinde Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetimi, hedefe oynayacak bir kadro kuracağız sözlerine rağmen dış transferde 3. Lig ekibi Erbaaspor’dan 21 yaşındaki Mümin Uyar dışında başka bir transfer yapamamaları lig öncesinde endişeye neden oluyor.

5 Haziran’da göreve gelen Başkan Sabit Danış ve yönetimi 44 günden beri teknik direktör Şenol Demir’in istediği oyuncuları transfer edemezken, sessizliğini de sürdürüyor.

Ligin başlamasına (28 Ağustos) 40 gün kalmasına rağmen henüz dış transfer konusunda sessizliğini koruyan yönetimin önümüzdeki kısa bir süre içerisinde nasıl bir yol çizeceği ise merak konusu oldu.

Özellikle Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış’ın maddi kaynak konusunda il dışı ve Zonguldak’ta beklenen desteği bulamaması ise transferleri iyice zora soktu.

Ayrıca Kurban Bayramını Romanya’da geçiren Başkan Sabit Danış’ın Çarşamba günü Zonguldak’a gelerek yönetiminle bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Yapılacak toplantıda, transfer ve maddi durumu masaya yatıracakları aldığımız bilgiler arasında.

Yapılacak toplantı sonrasında ise Başkan Sabit Danış maddi durum ve transfer konusunda basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

Öte yandan Kırmızı Grup’ta Zonguldak Kömürspor ve komşu Kastamonuspor dışında tüm takımlar yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirerek transfer defterini kapattılar. Ve lige de şimdiden hazır hale geldiler.

Editör: TE Bilişim