İlk 3 maçta Cafer Aydın yönetiminde yenilgi alarak puan yüzü göremeyen Zonguldak Kömürspor, Teknik Direktör Şenol Demir’in gelmesi ile üst üste iki galibiyet alarak seriye bağladı. Temsilcimiz, yarın deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor’u yenerek seriyi sürdürerek üst sıralara yükselmek istiyor. 

Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 6. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçı öncesinde bu sabah saat 11.00’da Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Ankara'ya 3 puan için gitti.

HEDEF 3’TE 3

Yarın saat 15.00'da oynanacak olan müsabakada kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kırşehir Belediyespor ve Nazilli Belediyespor galibiyeti gibi Ankara Demirspor maçında da mutlak galibiyetle ayrılarak 3’de 3 yapmak istiyor.

5 MAÇTA 2 GALİBİYETLE 6 PUANLA 11. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 5 karşılaşmada 3 yenilgi 2 galibiyet alarak 6 puanla 11. sırada yer alıyor. Temsilcimiz r5 maçta rakip filelere 5 gol kaydederken, kalesinde ise 5 gol gördü.

4 MAÇTA 1 GALİBİYETLE 3 PUANLA 15. SIRADA

Ankara Demirspor ise oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi ile 3 puanla 15. sırada yer alıyor. Ankara temsilcisi kalesinde 5 gol görürken, rakip filelere ise 3 gol kaydetti.  

MAÇI KOCAELİ HAKEMİ YÖNETECEK

Merkez Hakem Kurulu (MHK) TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. hafta maçında Ankara Stadı’nda yarın  saat 15.00’da başlayacak olan Ankara Demir- Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının hakemlerini  açıkladı. Bu önemli maçı Kocaeli bölgesinden Sait Tuzcu yönetecek. Sait Tuzcu’nun maçtaki yardımcılıklarını Ömer Lütfü Aydın ve Hasan Erdoğan yapacak. Ahmet Turan Timuroğlu ise maçta 4’üncü hakem olarak görev yapacak.

İKİ MAÇTA DA MAĞLUP OLMUŞTUK

Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor ile geçen sezon iki kez karşılaştı. Yapılan iki karşılaşmada da  Ankara Demirspor, Zonguldak Kömürspor’u 2-0 ve 2-1’lik skorlarla mağlup etmişti.

ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK

Ligin 6. Hafta maçında yarın deplasmanda oynanacak olan Ankara Demirspor maçı hakkında konuşan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, ‘’ Ankara’nın oturmuş bir kadrosu var. Şuana kadar 1 mağlubiyetleri var. Zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. Onlar da ister istemez bir çıkış yapmak isteyecektir, diye düşünüyorum. Bizde zorlu deplasmanda puan ve puanlar almak istiyoruz.’’dedi.

Editör: TE Bilişim