Misli.com 2.lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim, futbolcular ve teknik heyet 1992 yılında TTK Kozlu Müessesesi’nde gerçekleşen grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madenci için gerçekleştirilen anma programına katıldı. Kırmızı- Lacivertli ekip ardından 263 şehit madencilerin ismi yazılı olan anıta giderek şehit madenciler için çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

Şehit madencilerin anma programında konuşan Emre Kara, ‘263 şehit madencilerimizin acısını paylaşmak için buraya geldik. Bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemeyiz’’ ifadelerine yer verdi. 

Kara ayrıca, Yarın oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçında mutlak galibiyet ile ayrılarak, galibiyeti ise 263 şehit madencilere armağan etmek istediklerini belirtti.

İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR OLAY YAŞANMAZ    

Şehit madencilerin anma programında konuşan Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Emre Kara, ‘’ Öncelikle onların acısını paylaşmak için buraya geldik. Bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemeyiz.  İnşallah gerekli önlemler alınır risk en aza düşürülür’ ’dedi.

3 PUANI ŞEHİT MEDENCİLERİMİZE ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ

Yarın oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı hakkında konuşan tecrübeli futbolcu Emre Kara, ‘’Yarın maçımız var. Maçı kazanmak istiyoruz. Maçı da grizu faciasında kaybettiğimiz 263 maden şehidimize armağan etmek istiyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilişim