Antalya'da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Zafer Men Masterler Takımı rakiplerini devirmeye devam ederken adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyor. 
Eflatun-Beyazlı temsilcimiz ilk maçında temsilcimiz Çaycuma Veteran takımını 4-2, ikinci maçında ise Iğdır Veteranlar takımınıda  3-2'lik skorla geçmeyi başarmıştı. 
Temsilcimiz Zafer Men Masterler Takımı üçüncü maçında ise bugün Muğla Milas Veteranlar Takımı ile karşılaştı.
Rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün oynayan Eflatun - Beyazlı takım sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 
Temsilcimize 3 puanı getiren golleri Hayrettin, Talat ve Serdar'dan geldi. 
Temsilcimiz Zafer Men Masterler Takımı aldığı bu önemli galibiyet sonrasında ise Türkiye Şampiyonası'nda 3'de 3 yapmayı başardı.
Temsilcimiz dürdüncü maçında ise çeyrek finalde Manisa Veteranları ile karşı karşıya gelecek. 
Şampiyonaya namağlup olarak devan eden Zafer Men Masterler takımı, çeyrek final maçında  Manisa Veteranları yenerek yarı finale yükselmek istiyor. 
Şampiyonada 3.maçını da kazanarak çeyrek final oynayacak olan Zafer Men Masterler takım kaptanı Murat Sesli alınan galibiyet nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sesli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonasında Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı olarak üçüncü maçımızda Muğla Milas Veteranlar takımını Hayrettin, Talat ve Serdar arkadaşımızın attığı gollerle 3-1 yenerek  yolumuza devam ediyoruz. Emeği ve katkısı olan takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi ve bize destek olan taraftarlarımızı tebrik ediyorum.  Yarın ki çeyrek finalde Manisa Veteranları ile oynayacağız. Hedef Türkiye Şampiyonluğu. "ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim