Ereğli’de Bilardo Spor Salonu sahibi Cüneyt Solukcu, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. Yılında da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile organize ettikleri turnuvaya 33 sporcunun katıldığını söyledi.

Müftü Mahallesi Cumartesi (Üretici) Pazarı mevkisindeki salonlarında oynanan karşılaşmalarda ilk turu geçen sporcuların bir üst tura yükseldiğini söylediğini belirten Solukcu, şöyle dedi:

“Salonumuzdaki 4 maç masasında, 3’er sporcudan oluşan 11 grupta başlayan turnuvada karşılaşmalar tek devreli lig ve puan usulü ile oynanıyor. Bir üst tura yükselen 24 sporcumuz da ilk turdaki gibi 3’er sporcudan oluşan 8 grupta mücadele edecekler. alınan puan ve avarajlara göre 2. Tur gruplarımızı oluşturduk. Buna göre; Orkan Basmaz - Hakan Karaorman - Fikri Kapan (1. Grup), Mahmut Acer - Ercan Terzi (2. Grup), Selçuk Özçiçek - Murat Mollaoğlu - Ersay Gönüllü (3. Grup), Canberk Çömeten – Nihat Göl – Uğur Kuşçuoğlu (4. Grup), Cüneyt Solukcu – Hanefi çağ – Ersin Göben (5. Grup), Burak Yaman – Tayfun Çelik – Bora Dursun (6. Grup), Serkan Fitöz – Sefer Andiç – İbrahim Ayaz (7. Grup) ile Özkan Çömeten – Tuncay Duvan – Mehmet Göktekin (8.Grup) gruplarındaki mücadelelerini sürdürecekler. Bundan sonraki turda ise eleme (nakavt) sistem ile turnuvamız devam edecek.

Turnuva Şampiyonu, ikinci sporcu ile yarı finale kalan ve üçüncülüğü paylaşan 2 sporcuya kupaları ile madalyaları verilecek.”

Editör: TE Bilişim