Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri ile bir araya gelerek 2021 yılında yapılan yatırım ve projeler hakkında toplandı yaptı. 
Yüksel ayrıca 2022 yılında Zonguldak Gençlik Merkezi, Spor faaliyetleri ve yurtların faaliyetleri hakkında müdürlerle görüş alışverişinde bulundu. 
Öte yandan Yüksel,  Müdürlerin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi. 
Yapılan toplantı hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, “İlçe Müdürlerimiz, Yurt Müdürlerimiz ve Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ile bir araya geldik, 2021 yılının değerlendirmesini yaptık. Ayrıca 2022 yılında ilimizde Gençlik Merkezi, Spor faaliyetleri ve yurtlarımızda faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Müdürlerimizin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledik, yapılacak çalışmalar hakkında görüştük. Bu toplantı ilimiz açısından çok yararlı geçti. 2022 yılında, 2021 yılının üzerine çıkarak çalışmalarımız devam edecek. 
2021 yılında yaptığımız yoğun çalışma programı nedeniyle İlçe Müdürü, Gençlik Müdürü, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürü arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte yaptığımız koordineli çalışmalarla birlikte çok güzel ve faydalı çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah yeni yılda da 2021 yılının üzerine koyarak elbirliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.