Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu ekiplerinden Beycuma Cezaevispor’da yönetim, 2022-2023 sezonu öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  
Bu kapsamda Kırmızı-lacivertli ekip, şuana kadar iç ve dış transferde 18 futbolcu ile anlaşırken, bugünde 19. transferine imza attı.  
Beycuma Cezaevispor yönetimi geçen sezon Elvanpazarcıkspor'un şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan sol kanat oyuncu Emre Olgun ile anlaştı.
Beycuma Cezaevispor İdari menajer ve teknik adam Mustafa Aydın, Emre Olgun ile bugün bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında kanat oyuncusu ile her konuda anlaşan Aydın,  Emre Olgun’a Kırmızı-lacivertli yapan imzayı attırdı.
Ayrıca  Beycuma Cezaevispor yönetimi, şuana kadar kadrosuna 19 oyuncu katarken, yapılacak son 4 transferin ardından transfer defterini kapatacak. 
Öte yandan Beycuma Cezaevispor yönetimi, 22 kişilik kadrosu ile 5 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına  da start verecek.
Emre Olgun transferi olmak üzere yapılacak son 4 transfer ve sezon hakkında konuşan Beycuma Cezaevispor İdari menajer ve teknik adam Mustafa Aydın, “ Elvanpazarcıkspor’dan sol kenar oyuncusu Emre Olgun ile anlaştık. Ve 77 numaralı formayı giyecek.  Emre Olgun’un ardından 4 oyuncuyu daha kadromuza katma adına transfer görüşmemiz sürüyor.  Onlarla da anlaşma aşamasındayız.  Yapacağımız son 4 transferin ardından transfer defterini de böylece kapatacağız. 2022-2023 sezonunda ilk hedefimiz güze futbol oynayarak futbol severlere güzel maçlar izlettirmek. Bunun içinde çok çalışmamız gerek.  Ve 5 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. ”dedi.

Editör: TE Bilişim