TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yeni Başkanı Sabit Danış ve yönetim, 2022-2023 futbol sezonunda takımı hedefe taşıyacak oyuncuların transfer ücretleri için kaynak arayışına girdi.  

Başkan Sabit Danış, maddi destek için son günlerde İstanbul’da birçok önemli iş insanı ile görüşürken beklenen dönüşleri alıp almadığı merak konusu oldu. 

İstanbul’da yapılan görüşmeler sonrasında Zonguldak’a gelerek Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile bir araya gelmesi beklenen Başkan Sabit Danış’ın İstanbul’da ziyaretlerine devam etmesi nedeniyle görüşmeleri ertelediği öğrenildi.

Pazartesi günü Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı ziyaret edecek olan Sabit Danış, bu önemli iki isimden oldukça yüksek bir meblağda destek isteyeceği aldığımız bilgiler arasında.   

Başkan Sabit Danış’ın, destek ziyaretleri sonrasında bir basın açıklaması yaparak kulübün maddi durumu konusunda son durumu paylaşması bekleniyor.

DIŞ TRANFERDE 11 OYUNCU BEKLEMEDE!

Özellikle  Zonguldak Kömürspor Başkanı Sabit Danış ve yönetim, teknik direktör Şenol Demir’in dış transferde istediği 11 oyuncuyu alma adına görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da maddi durumu halletmeye çalışıyor. Bu 11 oyuncunun 7 ’sinin direkt ilk 11’de oynayacak oyuncular olduğu öğrenildi. 

11 oyuncu Şenol Demir’e söz vermeleri nedeniyle şuanda beklemede oldukları öğrenilirken,  yönetimin kısa sürede maddi durumu halletmesi ve bu 11 oyuncuyu Zonguldak’a çağırarak anlaşması bekleniyor. 

İÇ TRANSFERDE 10 OYUNCU BEKLEMEDE!

Zonguldak Kömürspor yönetimi,  bunun dışında yine Şenol Demir’in istediği  üzerine iç transferde Aykut Emre Yakut, Hüseyin Yılmaz, Ercüment Eray Ataklı, Fatih Bektaş, Hakan Çevik, Selim Şahin, Oğuzhan Matur, Egemen Yallı, Embiya Ayyıldız ve Emre Kara İle görüşüldüğü ancak maddi durum nedeniyle bu 10 oyuncu da beklemeye alındı. 

BAŞKAN 3 MİLYON TL, YÖNETİM 200 BİN TL !..

Zonguldak Kömürspor yönetimi aldığımız bilgiye göre adam başı 200 bin TL verecekleri öğrenilirken, Başkan Sabit Danış’ın  da 3 milyon TL vereceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim