AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in son açıklamalarına tepki gösterdi.

Erkmen’in Ak Parti Kadın Kolları Kongresi sonrası İl Başkanı Zeki Tosun ve Ömer Selim Alan için yaptığı "Bir milletvekili çıkarsınlar öpüp başlarına koysunlar" açıklamalarına karşın “Zonguldak’ta konuşacak son kişi Yavuz Erkmen’dir” dedi.

Uçar Zeki Tosun’un il kongresinde adaylığını açıklamasının ardından gazetecilerin sorularına yanıt vererek açıklaması şu şekilde:
"Yavuz Erkmen 12 yıl boyunca mevcut iktidarın Zonguldak'ta bürokratlığını yaptı. Oradan ayrıldı başka bir partide aday adayı oldu. Orası olmadı başka bir partiye geçti. Oda olmadı başka yere geçti. Bize siyaseten akıl verecek kapasitede biri değil. Onun döneminde Ak Parti 4 milletvekilini çok zorladı. Kendisi çok iyi hatırlayacaktır.

Göreceksiniz, Erkmen şimdi burada İYİ Parti'den aday olamayınca başka bir partiye geçecek ya da başka bir şehre gidecek.

Kendileri burada bir partinin il başkanlığını yapıyor ama Zonguldak faydasına bir iş yaptıkları yok. En azından yapılan bu güzel hizmetleri takdir edebilir. Onun için en son konuşacak kişidir.” dedi.

Editör: TE Bilişim