Saadet Partisi’nin yeni İl Başkanı Burak Erol ve eski İl başkanlarından Şahin Kalça ile İl Teşkilat Başkanı İsmail Üstünyer Z HABER’i ziyaret ederek; “Hayırlı olsun” dileğinde bulundular. Kent ve siyaset üzerine samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Z HABER’in kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, net, samimi, toplum odaklı ve ortak aklın harmanlanmasını amaçlayan bir yayın politikaları olduğunun altını çizdi. Erol ve beraberindekiler ise Z HABER ekibimi kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

ZONGULDAK’A SAHİP ÇIKIYORUZ
Ziyarette Zonguldak siyasetine yeni bir heyecan getireceklerini, siyaseti gençlere sevdirecek çalışmalar yapacaklarını belirten İl Başkanı Burak Erol önceliklerinin partiye geçmişten bu güne emeği geçenleri kaynaştırmak, gençlerin bakış açısıyla geleceğe hazırlamak olduğunu söyleri. Toplumun ve ülkenin gerçeklerini en doğru şekilde ve sürekli anlatacaklarını ifade eden Erol; “Gerçekleri doğru bilmezsek sandıkta hatalar yapabiliriz. Bizler hem genel politikalarda hem de yerel politikalarda içi boş muhalefet yapma derdinde değiliz. Ülkemizin ve şehrimizin, toplumun hak ve hukuku neyse biz onun mücadelesini vereceğiz. Çalışmak, halka gitmek için seçim beklemiyoruz” dedi.
Zonguldak’ın her köşesinde problemler olduğunu belirten Erol, halkın yıllardan beri aynı şeyleri duymaktan sıkıldığını sonuç odaklı adımlar atılması için her sorunu takip ederek sonuçlarını kamuoyu ile sıkı sık paylaşacaklarını söyledi.