Ak Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Zonguldak İl Başkanı ve kongrede tek aday Zeki Tosun kongre öncesi ilk açıklamasını Z HABER’e yaptı.

Tosun 2023 hedeflerini açıklayarak şu ifadeleri kullandı.

"Bugün 7. Olağan kongremizi yapacağız. Biliyorsunuz sürecimiz başlamıştı ancak pandemi nedeni ile vermiştik. İnşallah bugün kongremizi tamamlayacağız. 3 defa il kongresi yapan bir il başkanı olarak buranın coşkulu olmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımız ve bütün teşkilatlarımız akın akın gelmeye başladı. Her şeyden önce bugün buradan vereceğimiz mesaj önemli. 2023’e giden bu yolda yeni yönetim ile beraber güzel şeyler yapmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar görev almış bütün teşkilat başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ın daha yaşanılır bir kent olması için elimizden geleni yapacağız. Yönetimde yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Zonguldak için 2023’e kadar çalışmalarımızı çok hızlı yapacağız. Zonguldak’ta Ak Parti’yi daha ileriye taşıyacağız. Bu zamana kadar emeği geçenlerden Allah razı olsun partimiz kurulduğundan beri ellerinden geleni yapıyorlar. Biliyorsunuz 10 yıldır bizde olmayan belediyeyi aldık ve Zonguldak’ın çehresi değişmeye başladı. Yakın zamanda da projelerin çoğu hayata geçecek. Bunun dışında diğer yapılan çalışmalarında vekillerimiz ile beraber takipçisi olacağız. Zonguldak bu dönem daha güzel bir kent haline gelecek. Bugün bu salonda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."