CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Z HABER’e özel açıklamalarda bulundu. Zonguldak’ta son dönem yaşanan siyasi polemiklerle ilgili soruyu yanıtlayan Yavuzyılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye ziyaretiyle ilgili de sorulara yanıt verdi.

“ZONGULDAK HİZMETE İHTİYAÇ DUYAN BİR ŞEHİR”

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, siyasi polemiklerle ilgili sorulara verdiği yanıtta; "Zonguldak oldukça hizmete ihtiyaç duyan bir şehir, yıllarca ihmal edilmiş bir şehir. TTK’da çalışan işçi sayısının uzun yıllardır düştüğünü ve özel sektörün de yeterince Zonguldak’a gelmediğini yaşıyoruz. Siyasilerin, bürokratların ve tüm sektör temsilcilerinin mümkün olduğunca uyumla bir arada olmaları gerekli. Enerjiyi Zonguldak’ın güzelliği için harcamak gerekiyor. Siyasetide bu amaca ulaşmak için pozitif anlamda kullanmak gerekiyor. Bu bakımdan da ben mümkün oldukça sonucu olmayan polemiklere kimsenin girmemesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

“NOKTA ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ”

Yavuzyılmaz, ilçe ilçe yaptığı ziyaretler hakkında ise yaptığı konuşmada, “Koronavirüs nedeniyle biraz daha herkesin bireysel alanlarına çekildiği, birbirinden uzaklaşmak zorunda kaldığı bir tedbirler alındı. Bizde fırsat yarattıkça az sayıda olmak koşuluyla ve çeşitli tedbirler alarak bazı ziyaretlerde bulunuyoruz. Kalabalık ortamlara girmemeye özen gösteriyoruz. Ama çalışmayı da ihmal etmiyoruz. Çalışmalarımızın dozajını ve verimliliğini artırıyoruz. Zaman zaman nokta ziyaretlerde bulunuyoruz. Bazen’de internet üzerinden toplantılarımızı yaparak yine vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, işsizlerimizin, emeklilerin, belediyelerin ve siyasetin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümler oluşturuyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim