Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Z HABER Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz ile birlikte Çaycuma sokaklarında canlı yayında soruları yanıtladı. Ahmet Çolakoğlu CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın şov yaptığını belirterek son yaptığı Mithatpaşa Tünelleri önünde aydaki çukurlar paylaşımını da eleştirdi.

Çolakoğlu eksikliklerin ve noksanlıkların değil güzelliklerin ön plana çıkarılması gerektiğini belirterek Deniz Yavuzyılmaz’ın paylaşımlarından rahatsız olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Deniz Bey ile zaman zaman karşılaşıyoruz. Benim rahatsızlığımdan ziyade halk rahatsız oluyor. Bu durumu kendi seçmenlerinin de dile getirdiğini bizzat görüyoruz. Hiçbir siyasi ayrım yapılmadan Zonguldak’a yapılan yatırımlara hep beraber şahidiz. En son yaptığı paylaşım bizleri gerçekten üzdü. Mithatpaşa tünelleri şantiye alanı önünde video çekerek yaptığı paylaşım bizleri gerçekten üzdü. Zonguldak halkını üzdü. Orada Zonguldak’ın ulaşım anlamında devrim yaratacak bir yatırım yapılıyor. Bu yatırımı farklı boyutlara taşımaya gerek yok. Orada eksiklik varsa belediye başkanımız var, valimiz var, İl özel idaremiz var. Bir telefon kadar uzaktalar. Aynı gün çözüm bulunabilirdi. Böyle bir açıklamaya hiç gerek yoktu. Bunun dışında daha çok açıklaması oldu. Biz bunları zaman zaman dile getirerek Zonguldak’ı ülkemizde farklı bir duruma getirmek istemiyoruz. Bizim Zonguldak için çok güzel projelerimiz var. Bizim hataları, eksikleri değil güzellikleri ortaya sermemiz gerekiyor.”

Editör: TE Bilişim